Ziningames.nl :: De leukste site voor als je zin in games hebt!!
       
       
Home - Favoriet maken - Startpagina maken - Adverteren - Help


 

 

 

 

 

 

 

Instellen als startpagina

Vraag: Hoe kan ik Ziningames.nl instellen als mijn startpagina?
Antwoord: Dat is vrij simpel: Klik hier


Spelletjes passen niet

Vraag: Hoe kan ik de spelletjes volledig zien?
Antwoord: Maak je scherm volledig scherm. Dit kun je doen door op F11 toets te drukken. En nog een keer F11 toets dan heb je het scherm weer gewoon.


Wit venster

Vraag: Waarom krijg ik een wit venster te zien waar het spel zou moeten staan?
Antwoord: Omdat sommige spellen erg groot en gedetailleerd zijn, moeten ze een tijdje laden voordat je het spel kunt spelen. Vooral bij de wat tragere internetverbindingen duurt het soms lang voordat je het spel kunt spelen. Je zult dan eventjes geduld moeten hebben.

Spel werkt niet

Vraag: Het spel werkt niet, Of er wordt gevraagd om een bestand te downloaden.
Antwoord: Voor de meeste spellen is Shockwave of een Flash plugin nodig. Om deze plugins te installeren kun je op de onderstaande logo's klikken.Indien het spel dan nog niet werkt, staat er onder elk spel een link 'Klik hier als dit spel niet meer werkt'.Daar hoef je alleen op te klikken, hiermee geef je aan ons door dat het spel niet werkt.

Get Shockwave!  Get Flash!


Geluid uitzetten

Vraag: Kan ik het geluid uitzetten van een spel?
Antwoord: In de meeste gevallen kan dit in het spel zelf niet. Wat je wel kunt doen is het geluid van je Windows uitzetten. Dit kun je meestal oplossen door 2 keer op het luidsprekertje rechtsonderin naast het klokje te klikken.


Ziningames.nl niet meer als startpagina


Vraag: Ik heb Ziningames.nl als startpagina ingesteld. Hoe maak ik dit weer ongedaan?
Antwoord: Ga in Internet Explorer via het menu naar -> Extra - > Internet-opties -> Verander het adres.

Ik weet een leuke game

Geweldig die kunnen we altijd goed gebruiken, je kunt contact opnemen met ons, geef de dan URL (internet adres) op van het spel, wij zetten dan deze game (na controle) op de site! Je kunt dit doen door contact op te nemen via het Contactformulier.

Adverteren

Bent u geintresseerd in reclame op onze pagina? Neem dan contact met ons op.


Gratis


Vraag: Is deze site gratis?
Antwoord: Ziningames.nl is 100% gratis! Voor geen enkel spel hoef je te betalen. Toch is er bijvoorbeeld bij de 'casino spelletjes' een mogelijkheid om te betalen. Wanneer je betaalt voor dat spel kun je geldbedragen winnen. Maar natuurlijk ben je niet verplicht te betalen, er is namelijk ook een gratis 'fun mode'!


Copyright Ziningames.nl

Vraag: Mag ik Ziningames.nl kopieeren?
Antwoord: Ziningames.nl is auteursrechtelijk beschermd. Dat betekent dat niets van deze site gekopieerd of vermenigvuldigd mag worden.

 

Deze site is een onderdeel van MatSoft(.nl :-)
© 2010 Alles op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Behoudens toestemming is het kopiëren van items op deze site naar ieder ander internetadres verboden.